Particuliere diensten voor uw gemak

Particuliere schoonmaakdiensten

Na een lange dag werken, boodschappen doen en heen en weer rennen, willen we thuis komen in een schoon huis en genieten van een rustige avond om bij te komen.

Mijn naam is Deniece Caffee en met het inzetten van één van onze professionele schoonmakers, ontzorgen wij u van de schoonmaak in uw woning. DC Exclusieve Diensten biedt u niet alleen schoonmaak doormiddel van een doekje over de tafel te halen maar wij gaan net iets verder. Wij zorgen voor een optimaal schone woning door de puntjes op de i zetten en schoonmaken naar een hoger niveau te tillen.

Met onze diensten komt een gediplomeerde schoonmaker bij u thuis die naast de vaste oppervlaktes zoals vloeren, meubels, keuken, kamers en badkamer de extra nadruk legt op de kleine werkzaamheden die juist blijven liggen. Denk hierbij aan het schoonmaken van plinten, schakelaars en vingertasten op deuren maar ook de binnenzijde van uw ramen.

Maak gebruik van onze diensten en geniet van de dingen die u leuk vind in uw leven. 

 

 

 Voor een prijsindicatie maken wij graag een afspraak bij uw woning zodat we de werkzaamheden en de gewilde uren kunnen bespreken. 

 

 

  


 


 


 


 

E-mailen
Info